Az oldalról

Az oldal elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akik közép- vagy emelt szintű érettségire, illetve közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára készülnek.

Az itt található feladatok lehetőséget nyújtanak a gyakorlásra – akár többször is megoldhatóak -, s teljesen ingyenesek, s a regisztráció után azonnal hozzáférhetőek.

Ám ha ennél többet szeretnél tenni a siker érdekében, akkor válassz az oldalon található feladatcsomagok közül, vagy keress elérhetőségeimen, hogy személyesen segíthessem a felkészülésedet.

Rólam

Üdvözöllek kedves látogató!

Fülöpné Milák Zsuzsa vagyok, sok éves tapasztalattal rendelkező diplomás angol nyelvtanár.

A tanítás a hivatásom. Hiszem, hogy nyelvet tanulni jó, tanítani pedig kiváltság és felelősség.

Én vállalom ezt a felelősséget, s szívesen leszek a kalauzod az angol nyelv elsajátításában.

Keress, ha szeretnél

  • közép- vagy emelt szintű érettségi vizsgát,
  • közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgát tenni,
  • ha beszédkészséged szeretnéd javítani esetleg szinten tartani,
  • vagy csak egyszerűen meg szeretnél tanulni angolul.

Biztos lehetsz benne, hogy akár személyes, akár on-line óráim választod egyéni igényeidet figyelembevevő, hatékony oktatásban lesz részed, s mindezt változatos, jó hangulatú órák keretében tapasztalhatod meg.

Ne feledd: a Te sikered a nyelvtanulásban az én sikerem is az oktatásban – így a sikeres közös munka nemcsak a Te érdeked.

Szóval, ne késlekedj, gyere és próbáld ki! (az első próbaóra ingyenes …)

Hírek

2016.01.10. 18:06:48
Will Ardell: Give 'Em Hell
Hello Everybody, This is the first time we've met so I'd like to grab the opportunity to introduce a Canadian country singer to you. Don't panic if you don't like country music. Just listen to him, h...
2017.08.03. 11:19:54
The Free Dictionary
I would like to call your attention to the Free Dictionary. Every day there is a new idiom or expression explained. That is for today.